Wijst in Financiën

Online diensten

salaris onlineonline dossier
management monitorbasecone

Cijfers 24/7 inzichtelijk

De Management Monitor samen met het Online Dossier geeft u 24/7 inzicht in de financiële situatie van uw onderneming.
 

Waarom MKB Accountant?

waarom mkb

Demo video's

youtube play button
Sinds 1987 is Schreurs Accountants & Adviseurs B.V. gevestigd in Tegelen en voornamelijk actief in de MKB-markt. Schreurs Accountants & Adviseurs B.V. is een veelzijdig en klantvriendelijk accountantskantoor waar uw financiële zaken snel en vakkundig geregeld worden. Dankzij ons uitgebreide dienstenpakket, kunt u bij ons terecht kunt voor al uw financiële- en fiscale vraagstukken en kunnen wij u op dit gebied geheel ontzorgen. Bij Schreurs Accountants & Adviseurs B.V. staat de klant voorop. Ook verzorgen wij uw complete salarisadministratie. Ons motto is dan ook “efficiënt samenwerken”.

Ons kantoor is aangesloten bij de NBA (Nederlandse Beroepsgroep voor Accountants), RB (Register Belastingadviseurs) en Auxilium Adviesgroep. Wij dragen zorg voor een optimale kennis van wet- en regelgeving op zowel financieel- als fiscaalgebied, waarbij wij worden ondersteund door onze softwareleverancier Unit4. Hierdoor zijn we altijd voorzien van de meest actuele software. Wij bieden onze relaties de kennis, kunde en betrouwbaarheid van een grote kantoororganisatie en combineren dit met de persoonlijke betrokkenheid en slagvaardigheid van een lokaal kantoor, waarbij de persoon achter de cijfers centraal staat. Wij nodigen u uit bovenstaande video " Waarom een MKB accountant" te kijken, om inzicht te krigen in het werk van een accountant.

Ten behoeve van het optimaliseren van onze dienstverlening bieden wij u de mogelijkheid volledig digitaal te werken. Wij werken met een digitale dossier wat ook voor u toegangkelijk is. Daarnaast bestaat de mogelijkheid uw bank aan uw administratie te koppelen en hebben wij "scan en herken" software welke is gekoppeld aan uw administratie om nog efficienter uw inkoop- en verkoopfacturen te verwerken. Vervolgens is een efficiente matching tussen beide mogelijk. Vrijblijvend willen wij u de voordelen van deze digitaliseren toelichten. Informeer naar de mogelijkheden en welke voordelen dit u oplevert.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 077-3269400, of bekijk onze contactgegevens.

Branchenieuws

Uitstel invoering kentekenplicht landbouwvoertuigen

20-10-2016 – Bij de Tweede Kamer is een wetsvoorstel in behandeling met betrekking tot de invoering van de kentekenplicht voor … Lees verder...

Nieuws

  • Afkoop DGA pensioen nu nog voordeliger 13-07-2016

    Wiebes heeft een keuze gemaakt met betrekking tot de oplossingsrichting voor het pensioen in eigen...

    Lees meer...

NBARBA